Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Consells de seguretat en actes amb grans concentracions humanes.

Seguretat

1)    Si veniu de fora i no coneixeu Manresa, recordeu on estacioneu el vehicle. Si feu una foto de la zona on heu aparcat i us desorienteu, qualsevol manresà us podrà ajudar a trobar-lo.

2)    No deixeu visibles dins del cotxe bosses, ni efectes de valor.

3)    Davant una aglomeració, vigileu les vostres pertinences per evitar pèrdues i/o sostraccions.

4)    Alerta amb els mòbils.  Si pareu a prendre alguna cosa a una terrassa, no els deixeu al damunt de la taula. Aquest consell també serveix per qualsevol objecte de valor (ulleres de sol, càmeres de fotos...).

5)     Tingueu cura dels més petits, especialment en llocs de grans concentracions de persones. Podeu donar-los una targeta amb el vostre número de mòbil anotat perquè la duguin a la butxaca  bé poseu'ls-hi una polsera identificativa.

6)    El nostre twitter,  @policiamanresa,  també proporciona informació sobre els esdeveniments amb molta afluència de persones. Tot i això, recordi que Twitter és una xarxa social, si li cal contactar amb nosaltres per temes que necessitin intervenció al moment, cal que ens truqui per telèfon al  93 875 29 99  ( o bé al  092 o al 112) 

7)    Davant qualsevol incidència, seguiu sempre les indicacions dels agents de policia.

 

Trànsit

1)    Si va a peu pels carrers exclosos al trànsit, tingueu cura de la possible circulació d’algun cotxe que surti d’un pàrquing, o dels vehicles d’emergències. Alerta amb la canalla.

2)    Circuleu  amb el vehicle amb precaució pels llocs on hi hagi concentracions de persones molt a prop, especialment a les zones properes  a les atraccions on hi ha molta canalla. Poden irrompre de cop a la calçada.

3)    Respecteu els llocs d’estacionament reservat pels vehicles d’emergències.

4)    Respecteu les reserves per a persones amb mobilitat reduïda i les zones BUS.

5)    Els veïns de les zones tancades al trànsit, cal que preveieu la sortida del vostre pàrquing abans del tancament a la circulació.

6)    Davant qualsevol incidència, seguiu sempre les indicacions dels agents dels agents de trànsit.