Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Detingut per lesions amb arma blanca PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dimecres, 25 d'agost de 2021 10:04

Agents de la policia local van detenir ahir al migdia un veí de Manresa de 20 anys, amb nombrosos antecedents, a qui se l’imputa un delicte de lesions amb arma blanca.

A quarts d’una, la sala del 092 va rebre una trucada informant que al CAP Sant Andreu hi havia dos joves que venien a ser atesos d’unes lesions  produïdes per una arma blanca. Els joves van relatar als agents que una estona abans,  a la plaça Milcentenari, es va adreçar a ells un jove que sense motiu aparent els va agredir amb una navalla, produint-los talls a l’esquena, braços  i coll.  D’altres versions apuntaven que prèviament hi hauria hagut una baralla amb diversos implicats en la que  haurien participat els ferits i el detingut. 

Els dos joves ferits van descriure de forma molt acurada l’agressor, amb una descripció detallada de roba, tall de cabell, pentinat i tatuatges de l’agressor, cosa que va permetre que una altra patrulla  localitzés a la plaça Hospital el presumpte autor,  conegut pels policies per la seva habitualitat en delictes violents i baralles   -a qui se li va trobar una navalla-  i el detingués.

Darrera actualització de dimecres, 25 d'agost de 2021 10:06