Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

L'alcalde i els regidors de Mobilitat i Seguretat Ciutadana visiten les instal·lacions de l'Associació RàdioTaxi Manresa PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 10 de novembre de 2011 01:51

Font: Ajuntament de Manresa

Valentí Junyent, acompanyat dels regidor Ramon Bacardit i la regidora Olga Sánchez, coneixen de primera mà com funciona l'avançat sistema tecnològic del servei de taxi manresà.

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, acompanyat del regidor de Mobilitat, Ramon Bacardit, i de la regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Sánchez, ha visitat aquesta tarda les instal·lacions de l'Associació RàdioTaxi Manresa i s'han entrevistat amb alguns membres de la seva junta directiva.

Junyent i els regidors han estat rebuts a la seu de l'associació, al carrer Oleguer Miró, pel president, Fernando Valero; el secretari, Javier Valero, i el vocal Francisco Martínez. Allà han rebut una explicació detallada de com funciona l'avançat sistema automatitzat via satèl·lit de gestió dels taxis a Manresa i també a Igualada.

L'associació, entre les dues ciutats, dóna servei a uns 120 taxis i està estudiant ampliar el seu radi d'actuació.

Al final de la visita, l'alcalde i els regidors han mantingut una reunió de treball amb els representants de l'associació durant el qual aquests els han fet arribar les seves inquietuds en relació al servei del taxi a la ciutat de Manresa.