Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Desarmat reduït i detingut un implicat en una baralla amb armes blanques PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dilluns, 11 d'octubre de 2021 12:20

Agents de la Policia Local de Manresa van detenir ahir al migdia un jove de 19 anys, veí de Roses i  amb nombrosos antecedents, a qui  s'investiga per la participació en una baralla amb armes blanques i se l'imputen els presumptes  delictes de resistència i desobediència a agents de l'autoritat.

Els fets van ocórrer a quarts d'una,  quan la sala del 092 va rebre diverses trucades informant d'una baralla amb armes blanques i varies persones implicades a la plaça dels Infants.

En arribar diverses patrulles de la policia local, alguns testimonis van informar que en veure arribar la policia els  participants d'un dels bàndols  van marxar direcció Sobrerroca i els de l'altre direcció Muralla del Carme, si bé al lloc encara hi havia  dos joves: un que presentava  un trau al cap  i un altre  que esgrimia un tornavís a la mà.   Els agents van demanar de forma reiterada al jove armat que deixés anar el tornavís però aquest no feia cas, mostrant-se violent i agitat de forma que, tot i que va oposar resistència,  va poder  ser desarmat, reduït i detingut. El jove ferit va ser traslladat per una ambulància a l'Hospital de Sant Joan de Déu.

Darrera actualització de dilluns, 11 d'octubre de 2021 12:30