Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Dos veïns de Manresa investigats per diversos delictes de furt. PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dijous, 3 de desembre de 2020 13:44

Agents de la Policia Local van imputar  ahir al migdia diversos delictes de furt  a dos veïns de Manresa de 32 i 19 anys respectivament, tots dos amb antecedents per delictes contra el patrimoni.  

Els fets van ocórrer a quarts d’una,  quan  la sala del 092 va rebre una trucada d’un transportista a qui acabaven de sostreure-li  dos telèfons mòbils mentre feia el repartiment a una empresa del polígon dels Dolors. Testimonis del fet, van facilitar una descripció molt acurada dels presumptes autors als qui també van veure llençar una bossa de mà sota d’un vehicle estacionat prop del lloc.

Patrulles de la unitat de Districtes van localitzar prop del lloc dos joves que coincidien amb la descripció facilitada pel testimoni,  a quins se li van ocupar unes claus, presumptament sostretes a un altre transportista i, molt a prop d’on van ser localitzats, amagats sota un altre cotxe, es van localitzar diversos objectes  - tres telèfons mòbils, claus, 90 càpsules de cafè, una jaqueta i dues bosses de mà-  procedents de d’altres furts similars produïts aquell mateix matí.

 

Darrera actualització de dijous, 3 de desembre de 2020 14:32