Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Detingut un home que anava tocant timbres dels porters automàtics durant el toc de queda i que va agredir un policia PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dilluns, 30 de novembre de 2020 12:02

Agents de la policia local  van detenir divendres a la nit un veí de Manresa de 37 anys, amb diversos antecedents,  a qui se l'imputa un delicte d'atemptat a agents de l'autoritat.  Els fets van ocórrer a quarts d'onze de la nit, al barri de Pl Catalunya, quan la sala del 092 va rebre diverses trucades informant que hi havia un home, sense mascareta,  que estava tocant diversos  timbres de porters automàtics de la zona.

Desplaçada una patrulla, van trobar l'home, qui no va saber dir el motiu de anar tocant timbres, ni per què no feia ús de mascareta ni respectava la queda. Els agents van intentar identificar-lo però l'home  donava noms ficticis, sempre amb connotacions sexuals. Tot d'un plegat,  l'home va donar una puntada de peu a un agent, motiu pel qual es va detenir i, més a més,  el van denunciar per saltar-se el confinament nocturn i no fer ús de mascareta. 

Darrera actualització de dilluns, 30 de novembre de 2020 12:05