Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Detingut per llençar objectes a la policia i amenaçar de mort els agents PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
divendres, 17 de juliol de 2020 12:14

Agents de la policia local han detingut aquesta matinada un veí de Manresa de 36 anys, amb diversos antecedents, a qui imputen el delicte d'atemptat a agents de l'autoritat.

Els fets han ocorregut a quarts de tres de la matinada, quan els agents atenien un requeriment  de molèsties per soroll d'un grup de persones que es trobaven a la plaça del Carme. 

Arribades al lloc diverses patrulles, les persones s'han anat dispersant, amb l'excepció del detingut que va mantenir una actitud provocativa vers els agents, als que va amenaçar de mort i llençar un estri metàl·lic dels utilitzats per triturar marihuana, un telèfon mòbil i va xutar una ampolla de vidre que hi havia al terra en direcció els agents, moment en el que va intentar fugir marxant corrents, perseguit per diversos agents que finalment van poder detenir-lo.

L'individu, molt violent en tot moment,  va mantenir la seva agressivitat fins i tot quan era atès a l'hospital, on va començar a donar puntades de peu a la porta del box on s'esperava per ser atès, doblegant la porta de tal forma que va caldre una dotació de bombers per desencallar-la   i que els agents poguessin treure-lo  i dur-lo a les garjoles. 

Darrera actualització de divendres, 17 de juliol de 2020 12:16