Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Un policia local fora de servei deté un home que acabava de sostreure els diners de la caixa registradora d’un comerç PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dissabte, 4 de juliol de 2020 10:12

Un agent de la Policia Local de Manresa que es trobava fora de servei va detenir ahir al vespre un veí de Manresa de 45 anys, a qui se l’imputa el delicte de robatori amb violència.


Els fets van ocórrer vora les vuit, quan l’agent fora de servei caminava per la Carretera del Pont de Vilomara  i va veure  un home que corria i una dona que el perseguia cridant que li acabaven de robar els diners que tenia a la caixa registradora. L’agent va reconèixer l’home, per haver estar repetidament detingut els darrers mesos per diversos robatoris amb violència.

 

L’agent es va identificar com a policia mostrant la seva credencial i va intentar aturar l’home, que en el seu intent de fugida va forcejar amb l’agent fins que aquest va aconseguir contenir-lo fins l’arribada d’una patrulla de la policia local, que van ocupar-li els diners –uns 170 euros- que acabava de sostreure i van col·laborar amb l’agent fora de servei en la formalització de la detenció.