Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Detingut el presumpte autor d’una estrebada PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dissabte, 25 d'abril de 2020 18:33

Agents de la policia local van detenir ahir a la tarda un jove de 19 anys, veí de Manresa, amb nombrosos antecedents, a qui se li va imputar un delicte de robatori amb violència.

La detenció es va produir a quarts de sis de la tarda, tot i que els fets que la van motivar es van produir  sobre les  tres, quan la sala del 092 va rebre una trucada informant que una senyora acabava de ser víctima del robatori de la seva bossa pel procediment de l’estrebada. La sala del 092 va aplegar, tant de la víctima com de persones que van presenciar la fugida per la zona, una descripció molt acurada de l’aspecte (alçada, pentinat, color de pell...)  i de la roba de l’estrebador, algunes molt precises, com el color dels mitjons i el tipus de sabatilles, una taca en un lloc concret dels pantalons, i d’altres molt peculiars, com una samarreta de futbol d’una selecció estrangera .

Als voltants de les  cinc, la sala del 092 va rebre una trucada d’un estanc del Centre Històric,  informant que un individu, que coincidia exactament amb la descripció facilitada sobre l’estrebada, acabava d’intentar pagar una compra amb una targeta de crèdit, però que quan el TPV li va demanar el PIN, l’individu va deixar la targeta i va marxar corrents. Una patrulla va comprovar que la targeta en qüestió anava a nom de la persona a qui havien fet l’estrebada anteriorment.

Minuts després, una patrulla va localitzar un  jove  que coincidia, fil per randa,  amb la  totalitat de detalls de la descripció facilitada, motiu pel qual va ser detingut.