Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Dos detinguts que havien intentat robar en una farmàcia i una botiga PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dilluns, 23 de desembre de 2019 11:56

Agents de la Policia local de Manresa han detingut aquesta matinada dos joves, de 18 i 16 anys, amb domiciliats a Manresa i Sant Cugat, a qui l’imputen el presumpte robatori en força, un d’ells en grau de temptativa,  a dos establiments de Manresa.

Els fets van ocórrer a quarts de quatre de la matinada, quan una persona va informar una patrulla que circulava per la Carretera de Vic que havia vist dos joves que anaven intentant obrir les portes de diversos establiments de la zona. Els agents van passar per ràdio la descripció a la resta de patrulles i van iniciar la recerca.

Minuts després, una altra patrulla va ser alertada per una altra persona que havia sentit un soroll fort a la zona de Guimerà, seguidament una alarma sonant i tot seguit va veure dos joves que corrien direcció Carretera de Vic.  

Una patrulla de les que feien recerca va detectar  un establiment a la carretera de Vic, prop de la Muralla, amb la persiana mig pujada i en acostar-se,  dos joves, que coincidien amb les descripcions facilitades anteriorment pels dos testimonis, que van sortir corrents de l’interior de l’establiment i fugint per la Plaça Porxada, seguits de prop pels agents que els havien vist,  els quals van avisar la resta de patrulles que van poder detenir-los quan arribaven al carrer Guimerà.  A un dels detinguts se li van  ocupar dos rellotges, dels que s’investiga la procedència, i un ganivet de grans dimensions.  

Darrera actualització de dilluns, 23 de desembre de 2019 12:49