Actes 150 Anys

Agenda

Març 2020
L M X J V S D
24 25 26 27 28 29 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Farmàcia Guàrdia

Sense events

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Obres Alfons XII PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 4 de juny de 2009 21:54

El Servei de projectes urbans ha comunicat que, a partir del proper dilluns dia 8 de juny, dins el Projecte d'Obra Ordinària de Millora i Ampliació de la Urbanització del carrer Alfons XII i Plaça Llisach, s'obrirà al trànsit la Pl. Llisach i el carrer Alfons XII:

Regulació:
- Els trànsit de la pl. Llisach i del carrer Alfons XII, entre les places Llisach i Reforma, estaran regulats com a "prioritat invertida". El trànsit del carrer Alfons XII, entre pl. Llisach i Plana de l'Om, estarà regulat com a "Illa de vianants" amb control d'accés.
- Es disposarà de dues zones de càrrega i descàrrega, una a la Pl. Llisach i l'altre al carrer Alfons XII. També s'ha senyalitzat una plaça d'estacionament per a discapacitats a la Pl. Llisach.
- El trànsit dels carrers Arbonés (entre els carrers Alfons XII i pl. Montserrat), Sta. Maria, pl. Montserrat i Campanes estan regulats com a "prioritat invertida".

Sentits de circulació:
- El trànsit del carrer de les Piques serà en sentit plaça Llisach des de la plaça d'en Creus i des del carrer Na Bastardes.
- El trànsit de la plaça Llisach serà en direcció al carrer Alfons XII.
- El trànsit del carrer Alfons XII, entre les places Llisach i Reforma, serà en direcció a la pl. Reforma. El trànsit del carrer Alfons XII, entre Pl Llisach i Plana de l'Om, serà en direcció a la Plana de l'Om, excepte el tram entre pl. Llisach i carrer Talamanca que serà de doble sentit de circulació.
- El trànsit del carrer Talamanca serà en sentit Alfons XII des de la plaça Gispert, els vehicles provinents del carrer Talamanca que accedeixin al carrer Alfons XII es podran dirigir cap a la Plana de l'Om o bé cap a la plaça de la Reforma.
- El trànsit del carrer Vilanova és en sentit Pl. Gispert des de la Plana de l'Om.
- El carrer Arbonés, entre la plaça d'en Creus i el carrer Alfons XII, estarà tallat amb accés i sortida per pl. d'en Creus. El trànsit del carrer Arbonés, entre pl. Montserrat i Alfons XII, és en sentit Alfons XII.
- El trànsit del carrer Fontanet és en sentit Bxda. Na Bastardes des de la pl. d'en Creus.
- El trànsit de la Bxda. Na Bastardes, entre els carrers Fontanet i Pl. Llisach, és en direcció a la pl. Llisach.