Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Tres detinguts durant el cap de setmana per maltractaments en l`àmbit de la llar

Un detingut per trencar una ordre d'allunyament i agredir el seu pare.

Agents de la policia local van detenir divendres al vespre un veí de Manresa de 46 anys,  a qui van imputar el presumpte delicte de trencament de condemna.  Els fets van córrer a quarts de nou del vespre, quan la sala del 092 va rebre una trucada d'una dona, des de la zona de les Bases de Manresa, informant que el seu fill, del què tenien una ordre de no apropament, s'havia presentat al  domicili familiar i estava agredit el seu pare, un veí de Manresa de 70 anys.

Presentades diverses patrulles a l'indret, un cop comprovada que l'ordre de no apropament era vigent, van detenir l'home.

 

Dos detinguts i imputats per  violència en l'àmbit de la llar.

Agents de la policia local van detenir diumenge al vespre dos homes a qui van imputar presumptes delictes de maltractaments en l'àmbit de la llar.

El primer ho va ser a quarts de vuit, al Nucli Històric, quan la sala del 092 va rebre una trucada d'una dona que referia haver rebut una trucada de la seva germana informant-la que el seu marit l'estava agredint.  Enviades diverses unitats al domicili,  els agents van trobar la dona, que presentava símptomes d'un atac d'ansietat, a l'escala  i  referia que el seu home l'hi havia llençat diversos objectes i l'havia amenaçat amb un pal. Els agents van pujar al domicili on l'home va confirmar aquests fets. Així els agents van activar una ambulància per la víctima, una veïna de Manresa de 27 anys, i van detenir el presumpte victimari, un veí de Manresa de 38.

El segon ho va estar mitja hora després, a quarts de nou i al barri del Xup, quan la sala del 092 va rebre una trucada informant que hi havia una dona demanant auxili per una finestra.  Presentades diverses unitats al lloc, la dona , una veïna de Manresa de 47 anys,  els va dir que el seu marit l'acabava d'agredir.  La dona presentava lesions evidents i recents, motiu pel qual van detenir l'home, un veí de Manresa de 42.