Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Un detingut en una baralla i un investigat per delictes de furt ahir a Manresa

La Policia Local de Manresa investiga per diversos delictes de furt un veí de Barcelona de 34 anys, amb nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni,  a qui van sorprendre amb una bossa amb diversos articles,  presumptament sostrets a diversos comerços de la zona comercial de Manresa.    Els fets van ocórrer a quarts d’onze del matí, quan la sala del 092 va rebre la trucada d’un comerç del Passeig Pere III  denunciant que un individu, del que van facilitar una descripció molt acurada,  acabava de sostreure’ls unes sabatilles esportives.

Una patrulla de la zona centre  va localitzar  l’individu, que ja s’havia posat les sabatilles i que duia dins d’una bossa diversos articles, presumiblement de diverses botigues, tots ells sense embolicar, amb les etiquetes i sense cap tiquet de compra i dels que a  hores d’ara se’n investiga la procedència. També se li va ocupar unes tenalles, presumptament per desfer-se dels dispositius antirobatori.

Més tard, es va detenir un Manresà de 47 anys, també amb nombrosos  antecedents per diversos delictes, quan participava en una baralla.  

Els fets van ocórrer a quarts de tres, quan la sala del 092 va rebre diverses trucades informant de que s’estava produint una baralla a la Plana de l’Om.  Una patrulla uniformada i una altra no uniformada van adreçar-se al lloc on van trobar dos  individus  a  terra en evident estat etílic,  i un altre, el presumpte agressor,  que escridassava tothom que passava i que quan els agents s’intentaven interessar per les persones que hi havia al terra, es va violentar amb els policies, empentant-los,  motiu pel qual va ser detingut.