Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Tancament d’un tram lateral del Passeig per modificar l’estructura metàl•lica del pati del Kursaal PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dilluns, 11 de juliol de 2011 21:41

Font: Ajuntament de Manresa

Els treballs de modificació de l’estructura metàl•lica del pati del Kursaal per adequar-la als requeriments actuals d’extinció d’incendis començaran aquest dilluns, 18 de juliol. Amb motiu d’aquests treballs, el tram lateral del Passeig situat davant del teatre quedarà tancat com a zona d’obres des d’aquest dimecres i fins a la primera setmana d’agost.

Durant el temps que estigui tancat aquest tram lateral del Passeig, l’accés als dos aparcaments residencials existents i a les operacions de càrrega i descàrrega es faran des de Crist Rei i des del carrer Arquitecte Oms. Per garantir l’accés dels veïns pel costat del carrer Arquitecte Oms es trauran les pilones del final d’aquest carrer.

La intervenció, consensuada amb els responsables dels Bombers de la Generalitat després d’estudiar diferents alternatives, es fa en aquestes dates per no perjudicar l'activitat cultural del Kursaal, ja que durant aquests quinze dies el teatre està tancat per vacances.

Millorar l’accès dels camions dels Bombers

L’Ajuntament de Manresa posa en marxa aquesta modificació de l’estructura metàl•lica que hi ha situada sobre el pati del teatre Kursaal per acomplir les normatives actuals sobre seguretat vinculada a l’extinció d’incendis. Amb el canvi es millorarà l’accessibilitat dels camions de Bombers a la façana i, alhora, es garantirà l’enllumenat del pati del teatre Kursaal. També s’adequaran les instal•lacions tècniques perquè es pugui utilitzar com espai escènic, així com l’enllumenat i l’envelat de la terrassa que ocupa el restaurant.

Durant el període d’obres, el restaurant del Kursaal seguirà en funcionament i s’hi podrà accedir per les escales interiors del teatre. La terrassa romandrà tancada durant les dues setmanes d’obres.

(* Us adjuntem una imatge on es mostra l’estat final que tindrà l’estructura, que se simplificarà reduint la part més propera a la façana del teatre).

Darrera actualització de dijous, 21 de juliol de 2011 21:17