Actes 150 Anys

Agenda

Agost 2019
L M X J V S D
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Farmàcia Guàrdia

Sense events

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Reordenació de línies urbanes PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dijous, 30 de juliol de 2009 20:53

A partir del proper dia 14 de setembre es posaran en funcionament uns canvis de recorregut del transport públic urbà que comporten modificar les línies 2, 4, 5 i 8 per tal que realitzin parada a la Estació d’Autobusos de Manresa amb l’objectiu de fomentar la intermodalitat entre el transport públic interurbà i l’urbà, així com fer petits ajustaments d’horaris per millorar la coordinació entre línies. Les actuacions previstes comporten els canvis següents:

- L2 (la Parada), de la Ctra. de Santpedor, accedirà a la Estació d’Autobusos, sortint per Sant Antoni Maria Claret per retornar a la Ctra. de Santpedor.
Podrà realitzar parada a les mateixes andanes de l’estació i a la parada externa del carrer de Sant A. Maria Claret amb Pare Clotet.

- L4 (Font-Valldaura), del carrer de Sant Cristòfol continuarà pels carrers Indústria, Sant A. Maria Claret i Ctra. de Santpedor per retornar a la Ctra. de Vic.
Podrà realitzar parada al mateix carrer de Sant A. Maria Claret amb Pare Clotet.

- L5 (Sant Pau-Viladordis), de la Ctra. de Vic continuarà pels carrers Indústria, Sant Antoni Maria Claret i Ctra. de Santpedor per retornar a la Ctra. de Vic.
Podrà realitzar parada al mateix carrer de Sant A. Maria Claret amb Pare Clotet.

- L8 (Perimetral-Estacions), del carrer Indústria girarà cap a Sant Antoni Maria Claret i Ctra. de Santpedor per retornar a l’Av. Bases.
Aquest canvi comportarà el trasllat de la parada de CAP Bases situada al final del carrer Indústria a l’Av. Bases, de forma que hi realitzarà parada la Línia 2 en lloc de la 8.
També comportarà una nova parada, en aquest cas, de la línia 8 a la Pl. Mallorca en sentit Pl. de la Creu.

Atès l’increment de circulacions d’autobusos als voltants de l’estació es prendran les següents mesures:

- Reforçament de la prohibició de l’estacionament a la entrada a l’estació des de la Ctra. de Santpedor i trasllat dels contenidors de selectiva al núms. 39-43 de la Ctra. de Santpedor.

- Prohibició de l’estacionament al carrer de Sant Antoni Maria Claret entre Ctra. de Santpedor i carrer de Pare Clotet, habilitant carrils de circulació d’amplada suficient per facilitar el pas dels autobusos.

- Trasllat de la reserva de discapacitats, la zona de càrrega i descàrrega i la reserva d’estacionament per a motocicletes a l’altre tram del carrer de Sant Antoni Maria Claret, entre Pare Clotet i Indústria.

És previst que a partir de durant el mes d’agost s’inicien els treballs per tenir a punt aquests canvis.