Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Detinguts dos joves amb una bossa de mà sostreta. PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dilluns, 27 d'abril de 2015 10:28

Agents de la Policia Local de Manresa van detenir la tarda de divendres dos individus, a qui van imputar un delicte de robatori amb força i escalament.

Els fets  van ocórrer als voltants de les 8 del vespre,  quan una patrulla va veure com dos joves corrien  cap a la Cta. Pont de Vilomara provinents d’un camí que porta a uns horts.

Els agents, que  van reconèixer  els joves com a posseïdors de  nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni,   van apreciar que tots dos  amagaven  alguna cosa sota la roba. 

Un cop identificats va resultar que un d’ells amagava una bossa de mà sota la  dessuadora i l’altre amagava un  moneder amb documentació a nom d’una senyora.

Contactada la senyora des de la central del 092, aquesta va afirmar que algú va li havia sostret la bossa que tenia  a l’interior de la caseta de l’hort.    

Fetes les comprovacions pertinents es va verificar que no es podia accedir a l’hort esmentat sense saltar la porta o la tàpia que tancava el perímetre, motiu pel qual van imputar els dos joves , un de 21 i un altre de 23, tots dos amb domicili a Manresa, un delicte de robatori amb força i/o escalament. 

Darrera actualització de dimecres, 27 de maig de 2015 21:23