Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Imputat un manresà per conduir sota els efectes de l’alcohol i amb el permís retirat PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
divendres, 27 de desembre de 2013 09:58

Agents de la Policia Local de Manresa van imputar un veí de Manresa de 58 anys un delicte contra la seguretat del trànsit i un altre de conduir amb el permís retirat per pèrdua de punts.

Els fets van esdevenir a quarts de tres de la matinada del dia de Sant Esteve, quan una patrulla de seguretat ciutadana dels Mossos d’Esquadra va aturar un vehicle en un control de pas a l’entrada sud de Manresa i van apreciar que el seu conductor presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de l’alcohol, motiu pel qual van requerir la presència de la policia local, que és qui té la competència instructora en zona urbana.

Practicada la prova per agents de la policia local, aquesta va resultar amb una taxa de 0.74 mg/l, motiu pel qual es van instruir diligències penals al jutjat de guàrdia.

En el procés de la instrucció, quan es verificaven les dades del conductor imputat, el sistema informàtic policial va alertar que la persona imputada tenia sense vigència el permís de conducció,  per haver exhaurit tots els punts, per la qual cosa es va afegir aquest delicte a la imputació anterior.

 

Darrera actualització de dimarts, 7 de gener de 2014 23:48