Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

L'alcalde rep el nou màxim responsable de la Guàrdia Civil a Manresa PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 18 d'abril de 2012 00:21

Valentí Junyent i la regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Sánchez, han ofert a Francisco Soto, nou cap de la companyia, la mateixa col·laboració que l’Ajuntament de Manresa i la Policia Local mantenen amb la resta de cossos policials que operen al territori.

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha rebut avui al seu despatx d’alcaldia el nou cap de la Companyia de la Guàrdia Civil de Manresa, Francisco Soto Pérez, que acaba de prendre possessió del comandament de la unitat després d’haver prestat servei a La Seu d’Urgell i el Port de Barcelona, entre d’altres destinacions.

Durant la trobada, a la que també hi han assistit la regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Sánchez; i el cap de la Policia Local, Alfons Sánchez; el nou màxim responsable de la Guàrdia Civil a Manresa ha manifestat la seva voluntat de col·laboració personal i del cos amb les autoritats de la ciutat.

L’alcalde i la regidora, per la seva part, li han ofert la mateixa col·laboració que l’Ajuntament de Manresa i la Policia Local mantenen amb la resta de cossos policials que operen al territori.