Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

L'alcalde i la regidora de Seguretat Ciutadana visiten el Parc de Bombers i la Regió d'Emergències Centre PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dimecres, 20 de juliol de 2011 20:59

Font: Ajuntament de Manresa

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Sánchez, han visitat aquest migdia les instal·lacions de la mà dels seus màxims responsables: Jordi Vila, cap de la Regió d’Emergències Centre, i Jordi Mas, cap del Parc de Bombers de Manresa.

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Sánchez, han visitat aquest migdia les instal·lacions del Parc de Bombers i de la Regió d’Emergències Centre per conèixer de primera mà l’organització del dispositiu i mantenir un primer contacte amb els responsables.

Jordi Vila, cap de la Regió d’Emergències Centre, i Jordi Mas, cap del Parc de Bombers de Manresa han estat els encarregats de fer les explicacions a l’alcalde i a la regidora.

La visita ha començat amb un recorregut pels edificis provisionals de la Regió d’Emergències Centre, una de les sis que existeixen a Catalunya i que dona servei a les comarques del Bages, Berguedà, Solsonès i Cerdanya, així com alguns municipis de l’Alta Anoia i del Vallès Oriental.

Jordi Vila, el seu màxim responsable, ha mostrat a l’alcalde Valentí Junyent i a la regidora Olga Sánchez tots els departaments, amb especial atenció al Centre de Control, on han rebut una explicació detallada per part del seu responsable.

Vila també els ha ensenyat el projecte de les futures instal·lacions i, en acabar, ha fet una breu exposició de l’organització de la Regió d’Emergències Centre i del paper que hi juga el Parc de Bombers de Manresa.

Posteriorment, l’alcalde i la regidora han continuat la visita al Parc de Bombers acompanyats del seu cap, Jordi Mas. Allà han saludat els bombers, han recorregut les instal·lacions i també han rebut explicacions detallades els diferents vehicles que utilitzen en les seves actuacions.

Al final de la visita, en resposta a les preguntes dels mitjans de comunicació, Jordi Vila s’ha felicitat pel baix nombre d’incendis forestals que hi ha hagut fins ara aquest estiu. Per las seva part, l’alcalde Valentí Junyent ha destacat el paper que juguen tant la Regió d’Emergències com el Parc de Bombers en el reforç de la capitalitat de Manresa dins la Catalunya central.

Darrera actualització de dijous, 21 de juliol de 2011 21:21