Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

S'instal·la un element reductor de velocitat al carrer Dos de Maig PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dimarts, 7 de juny de 2011 15:06

Font: Ajuntament de Manresa

Aquesta setmana s’ha instal·lat un element reductor de velocitat al carrer Dos de Maig entre els carrers Ramon Llull i Ausiàs March. D’aquesta manera, es dóna resposta a una petició de veïns i centres educatius de l’entorn.

L’element reductor de velocitat que s’ha instal·lat s’anomena “coixí berlinès”. És una elevació que ocupa una part de la calçada –no s’estén a tota l’amplada de la calçada. El coixí constitueix un obstacle en funció de la distància de les rodes a l’eix del vehicle. Aquest dispositiu fa que els vehicles de transport públic puguin circular sense patir l’efecte de l’elevació.

Els camions també hi poden passar sense molèstia, sense que la caixa de càrrega faci soroll. Només els turismes, per l’estretor de la distància entre les rodes del mateix eix, estan obligats a passar per la part elevada, o bé amb les rodes de la dreta o amb les de l’esquerra.

Les motos i les bicicletes poden continuar la seva trajectòria per la dreta sense haver de passar per l’elevació.

El coixí berlinès que s’ha instal·lat al carrer Dos de Maig és el primer de la ciutat de Manresa.

Entren en funcionament dues noves parades del bus
Paral·lelament, s’han portat a terme els treballs de senyalització de dues noves parades de transport públic urbà de la Línia 8 Perimetral, que ja estan en funcionament. Les parades estan situades a:

-Carrer Dos de Maig, entre els carrers Nou de Valldaura i Ramon Llull.
-Carrer Bruc, entre els carrers Nou de Valldaura i Cós.

Fa uns dies ja es van instal·lar les andanes en aquestes parades, que són una proposta del Consell de Districte de Ponent i formen part de les actuacions finançades amb el pressupost d’aquest òrgan de participació.

Darrera actualització de dijous, 21 de juliol de 2011 21:21