Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Es connecta la Font dels Capellans amb l'aparcament de Prat de la Riba PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dimecres, 16 de febrer de 2011 23:00

Font: Ajuntament de Manresa

S’han iniciat els moviments de terra per urbanitzar 500 m2 d’un vial que unirà l’aparcament de la rotonda de Prat de la Riba amb un accés al carrer de la Font dels Capellans. Aquest nou carrer permetrà la comunicació directe entre la Font dels Capellans i els entorns de la rotonda de Prat de la Riba.

Aquesta operació es completarà amb l’habilitació d’una entrada per vehicles des de la carretera de Vic a l’aparcament de Prat de la Riba a l’alçada del Pont de Ferro. Aquest accés permetrà disposar d’un itinerari alternatiu al carrer Gaudí per accedir des de la carretera de Vic al barri de la Font dels Capellans.

En sentit baixada, es podrà sortir de la ciutat des del barri i sense passar pel carrer Sant Cristòfol: passant per l’aparcament de Prat de la Riba, els carrers Sant Joan d’en Coll i Sant Joan i la carretera de Vic.

Recordem que el 2009 es va habilitar l’espai d’aparcament de la rotonda de Prat de la Riba. Es tracta d’un aparcament dissuassiu d’un centenar de places. Aquesta zona disposa de tres parades del bus urbà: Pujada Roja (de la línia 5, que enllaça amb el centre de la ciutat), P.I. Els Dolors (de la línia 2, que va cap a la Parada), i la CAP Les Bases (de la línia 8, Perimetral-Estacions). Els usuaris de l’aparcament poden escollir entre acabar el seu recorregut a peu o en transport públic.

A banda d’aquest aparcament, també s’han creat aparcaments dissuassius a la Parada i a l’avinguda universitària. La creació d’aparcaments dissuasoris és un dels projectes del Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2008-11 de Mobilitat i Transport.
 

Darrera actualització de dijous, 21 de juliol de 2011 21:23