Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Dos detinguts i investigats pel presumpte delicte de robatori amb violència PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dilluns, 26 de juliol de 2021 11:32

Agents de la Policia Local van detenir divendres a la tarda dos joves, de 19 i 16 anys, amb diversos antecedents i domiciliats a Manresa, a  qui s'investiga pel presumpte delicte de robatori amb violència.

Una patrulla en servei preventiu al passeig de Pere III va observar dos joves que coincidien amb la descripció facilitada sobre un robatori amb violència que s'havia produït hores abans, en el qual dos joves havien copejat i llençat al terra un avi  per intentar arrencar-li una cadena d'or del coll, cosa que haurien aconseguit només en part, en agafar fort la cadena l'avi, trencant-se aquesta, quedant-se una part l'avi i una part els lladres.

Els agents van intentar identificar els dos joves, però aquests no col·laboraven, fins al punt que es van posar agressius amb els agents i van acabar detinguts per resistència i desobediència.  Un cop a dependències policials, un dels joves portava amagada sota la roba  una bossa amb 12 peces d'or (cadenes, arracades, polseres, anells, etc.. )  que podrien estar relacionades amb diversos delictes pendents de resoldre  i que unitats d'investigació del cos de Mossos d'Esquadra n'investiguen a hores d'ara la procedència.