Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Detinguda un conductora en estat etílic que va mossegar una agent PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
diumenge, 6 de juny de 2021 11:12

Agents de la policia local van detenir la matinada de dissabte una veïna de Manresa, de 41 anys, a que se l'imputa un delicte contra la seguretat viària, un de negativa a sotmetre's a les proves de detecció alcohòlica i un altre d'atemptat a agents de l'autoritat.

Els fets van ocórrer a quarts de tres, quan una patrulla va detectar un vehicle que circulava de forma erràtica a la zona del Passeig de Pere III i va aturar la conductora que presentava una simptomatologia evident de trobar-se sota els efectes de l'alcohol, motiu pel qual va ser requerida per sotmetre's a les proves de detecció alcohòlica.

La dona, molt afectada per l'alcohol, va ser incapaç de bufar correctament tot i que es va intentar en tres aparells diferents. Quan se li va dir que seria denunciada penalment per la negativa, es va posar agressiva fins al punt que va agafar-se a la funda de la pistola d'un agent amb intenció d'agafar-la, mossegant en la mà a una altra agent que intentava que retirés les mans de l'arma, motiu pel qual va ser detinguda.