Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Un conductor amb alcoholèmia positiva detingut per trencament de condemna PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dilluns, 8 de febrer de 2021 14:16

Agents de la Policia Local de Manresa van detenir la matinada de dissabte un veí de Manresa, de 39 anys, amb diversos antecedents, a qui se l’imputa els delictes de trencament de condemna  y  contra la seguretat viària.

Els fets van ocórrer sobre la  mitjanit, quan la sala del 092 va rebre trucades de la zona de La Parada que comunicaven que una furgoneta estacionada damunt la vorera, ben bé  sota les finestres d’una finca, estava amb la música molt alta i que feia accelerades, tirava endavant i endarrere clavant els frens, ocasionant molèsties i impedint el descans  dels veïns.

Que molt a prop del lloc, els agents van veure com la furgoneta marxava de forma sobtada iniciant una fugida a gran velocitat  sense respectar ni les prioritats ni els senyals. Els agents van perseguir la furgoneta que va intentar esquivar els agents fins que aquests van travessar el cotxe patrulla al davant, moment que van apreciar en el conductor simptomatologia clara de trobar-se en estat etílic, extrem que van constatar amb l’alcohotest, que va oferir una taxa de 0.70 Mg/L.

Paral·lelament, una patrulla que es va adreçar al lloc on estava la furgoneta abans de fugir, va recollir el testimoni d’una persona que va explicar als agents que el conductor de la furgoneta tenia una ordre de no apropament i comunicació, i  que  aquest se l’havia saltat de forma conscient posant-se sota la seva finestra i fent-se notar.  En comprovar els agents la vigència d’aquesta ordre, van detenir el conductor de la furgoneta i van instruir diligències  penals pel delicte contra la seguretat viària.