Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Un detingut i imputat per un robatori amb força PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
diumenge, 11 d'agost de 2019 06:40

Agents de la Policia Local de Manresa, van detenir divendres a la tarda, gràcies a la col·laboració ciutadana,  un home de 33 anys, amb domicili a Navarcles, a qui se l’imputa la presumpta autoria d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Els fets van ocórrer a quarts de 3, quan la sala del 092 va rebre diverses trucades informant que un individu estava intentant forçar amb un tornavís la porta d’accés d’un establiment comercial al Passatge de la Mercè. Un dels testimonis va proporcionar una descripció  molt acurada del presumpte autor.

Diverses patrulles es van adreçar al lloc i, probablement en apreciar l’arribada de les patrulles, el presumpte autor va desistir  de la seva acció i va marxar en direcció al carrer Sant Joan d’en Coll, on una altre patrulla, en comprovar que coincidia exactament amb la descripció, el va identificar, moment en el què un dels testimonis que havia trucat a la sala del 092 i que tenia visió del punt on s’estava identificant el sospitós des del seu domicili, trucava de nou  per confirmar que, efectivament,  la persona a la que s’estava identificant era la mateixa que instants abans havia intentat apalancar la porta del comerç. Més a més, a la persona identificada se li va trobar un tornavís.

Un cop es va comprovar que la porta del comerç presentava danys recents i totalment compatibles amb l’eina ocupada a l’ identificat, es va procedir a la detenció i la imputació del delicte de robatori amb força en grau de temptativa.