Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Detinguts els presumptes autors de l’incendi intencionat de 14 contenidors i 2 vehicles a Manresa PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dijous, 28 de febrer de 2019 11:31

Membres de la Policia Local de Manresa van detenir ahir a la tarda   tres joves i van  imputar  un  quart, com a presumptes autors de diversos delictes de danys, a qui se’ls imputa  l’incendi de diversos contenidors d’escombraries,  dos vehicles, la façana d’un immoble i un plafó publicitari.

Entre els investigats hi ha tres  joves manresans:  un de 20 anys i dos  de  17, i  un quart, veí de Sant Fruitós de Bages, de 19 anys.  

La Policia Local de Manresa, arran de la gran quantitat de contenidors cremats que s’havien enregistrat durant tot l’any 2018 i des de gener d’aquest any, va iniciar una investigació  que va concloure amb la detenció de les persones esmentades, a qui se’ls atribueix la presumpta implicació en la crema de diferents contenidors, de dos vehicles que es trobaven estacionats al costat i de danys a la façana d’un edifici proper.

Més a més, a un dels detinguts se li atribueixen dos presumptes delictes més d’apropiació indeguda, en haver-li trobat  entre les seves pertinences  vàries targetes de crèdit sostretes i també se l’imputa  un altre delicte de danys  per l'incendi d’un plafó publicitari.

El valor total dels contenidors cremats -sumant els de rebuig, recollida selectiva de vidres, paper i envasos de plàstic  -podria ascendir a més de 18.000 Euros. A aquesta xifra s’hauria d’afegir el valor dels dos vehicles cremats i els danys a la façana d’un immoble,  danys encara pendents de peritar.

La Policia Local atribueix als detinguts la seva presumpta implicació, entre d’altres fets, en la crema de quatre contenidors,  un vehicle i la façana d’un immoble al carrer de Bernat Oller 1-3;  la crema de dos contenidors i un vehicle al carrer de Josep Esteve s/n;  la crema d’un contenidor al Passatge de la Mercè 8,  dos contenidors més  al carrer de Circumval·lació, un altre  al Carrer de Foneria,  un més al C/ de Sant Cristòfol –davant Mercat Sagrada Família -, un altre al C/ Oms i de Prat, un més  al C/ Víctor Balaguer, un  altre al C/ Era de l’Huguet , i varis danys en grau de temptativa en d’altres contenidors d’escombraries.

Els detinguts van ser lliurats a la comissaria del cos de Mossos d’Esquadra de Manresa, on es continuen les diligències d’investigació iniciades  per la Policia Local.

Darrera actualització de dilluns, 1 d'abril de 2019 22:04