Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Dos detinguts per robatori amb força en interior de vehicle PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dilluns, 17 de setembre de 2018 12:16

Agents de la Policia Local de Manresa van detenir la matinada de dissabte dos joves a qui van imputar un presumpte delicte de robatori amb força en interior de vehicle.

Els fets van ocórrer a quarts de quatre de la matinada, quan la sala del 092 va rebre diverses trucades informant que havien vist dues persones que haurien trencat el vidre d'un vehicle estacionat a la Carretera de Vic,  havien agafat alguna cosa de l'interior i havien fugit en direcció a la Plaça de la Bonavista. Una de les trucades va proporcionar una descripció molt acurada de les dues persones, de manera que van poder ser localitzats sense cap mena de dubtes, només minuts després de la trucada,  al carrer Pare Clotet per una patrulla que va comprovar que, en  percebre la presència policial ,els individus van llençar alguna cosa a un contenidor.

La patrulla va verificar que el paquet que havien vist llençar era un radio CD, alhora que una patrulla del Cos de Mossos  d'Esquadra localitzava el vehicle forçat i comprovava que el ràdio CD trobat havia estat sostret del vehicle esmentat.

Per aquests motius es va detenir les dues persones: dos homes de 20 i 19 anys, tots dos residents a Manresa.

 

Darrera actualització de dilluns, 11 de febrer de 2019 09:58