Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya


Radars de Catalunya

Detingut en quedar tancat dins del cotxe en el què pretenia robar PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa   
dijous, 7 de gener de 2016 13:30

Agents de la policia local han detingut aquesta nit un jove de 17 anys, veí de Manresa,  a qui han imputat un presumpte delicte de robatori amb força a interior de vehicle.

Els fets han ocorregut a quarts de dotze,  quan la sala del 092 ha rebut una trucada comunicant que al Carrer del Pla dels Ametllers hi havia un jove  dins un vehicle estacionat que estava donant  cops  molt violents a la lluna davantera.

En arribar les patrulles al lloc van veure un jove que, en apreciar la presència policial, va  arrencar a córrer en direcció al Carrer Barcelona,  comprovant els agents que al lloc  d’on havia sortit el jove hi havia un turisme amb la lluna davantera trencada, la qual presentava diverses taques de sang.

El jove  , ple de sang i de vidres de cotxe trencats, va ser perseguit i detingut a l’alçada del carrer Barcelona.   De les investigacions fetes i de les declaracions dels testimonis,  es treballa amb la hipòtesi de que el jove hauria accedit a l’interior del vehicle i que un cop a l’interiorprobablement com a conseqüència de la manipulació del  pany per accedir-hi,  es va activar  el tancament centralitzat  en tancar la porta, quedant el jove atrapat a l’interiormotiu pel qual va fracturar la lluna per poder sortir, essent detingut immediatament després

Darrera actualització de dijous, 7 de gener de 2016 14:04