Actes 150 Anys

Previsió del Temps

Radars Catalunya

Radars de Catalunya

II Campionat del Món de Ciclisme de Policies - Salou PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per PL Manresa
dilluns, 26 de maig de 2014 03:50

Del 16 al 18 de maig més de 200 policies de 40 procedències diferents van disputar tres proves en la que dos dels nostres companys van participar: una de ruta, una de BTT i una altra de cronometrada. La prova de Ruta va ser l'escollida per ells per participar.

El campionat va reunir a  210 corredors en les rutes de diferents dificultat i reptes que s'ahvien preparat i que aglutinaven gran quantitat de corredors pertanyents als diferents cossos de Policia Local; Policia Portuària; Mossos d’Esquadra; Guàrdia Civil; Policia Nacional; Policia Foral o Ertzaina, entre d’altres d’arreu de 40 punts del món. Així, a més de la presència de corredors ciclistes catalans també hi haurà representants de Colòmbia; Letònia; Holanda, Dinamarca; Portugal; França; Pakistan; o d’Espanya i les illes Canàries.

El nivell dels participats va ser molt alt ja que havia algun ex-ciclista profesional i gent molt preparada.

El nostre company més veterà, el manel Moreno, va poder acabar la prova en 7a posició de la seva categoria Master 50 i el Jorge Terrones en la 28a posició de la categoria Master 35.